WVVSEND IS OFFICIEEL DEALER VAN ELENTEK

Elentek – Fabrikant van schakelkasten

Elentek is gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van panelen voor de besturing en bescherming van motoren.

Het bereik van elektronische panelen voor schoon water en afvalwater maakt het mogelijk om voorraden te verkleinen en komt naast het brede scala van elektromechanische panelen voor DOL, stardelta, softstart, impedantie en variabele frequentie motoren.

De technische afdeling van Elentek is altijd beschikbaar voor het aanbieden van oplossingen op maat voor wat niet al in onze productencatalogus is.

Elentek  omvat een reeks  Drukverhogingsgroepen Kit  voor horizontale en verticale pompen pompen met base, spruitstukken, kleppen, bedieningspaneel en alle benodigde snel samenstel een drukverhogingsinstallatie.

Elentek is gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van panelen voor de bediening en bescherming van elektromotoren .

Door de grote mogelijkheden van de elektronische panelen voor schoon water en afvalwater is de inzet veelzijdig en sluit aan bij de ruime keuze aan elektromechanische panelen voor motoren met directe start, ster-driehoek, softstart, impedantie en schakelapparatuur met frequentieomvormers.

De technische ondersteuning van WvvSend – Elentek.nl is altijd beschikbaar om klanten oplossingen op maat te bieden en voor alles wat niet al in de catalogus en/of website aanwezig is.

Elentek ook een aantal boosterkits tbv drukverhogers voor horizontale en verticale pompen met basis , spruitstukken , kleppen en elektrische panelen. Alles om snel een unieke drukverhoger te assembleren